Navigatie overslaan

Stoere reistas bij Capacryl Aqua UniPrimer

Gratis* bij 3 blikken van 2,5 liter

Voor de professionele schilder is hechting van cruciaal belang. De onmisbare basis voor een eindresultaat van hoge kwaliteit. Maar ook een voorwaarde voor efficiency. Kun je niet blindelings vertrouwen op de hechting van je grondlaag, dan komt uiteindelijk je bedrijfsresultaat in gevaar. Als je volgens plan wilt dóórwerken, kies je voor een primer die zijn sporen heeft verdiend en zijn kwaliteit heeft bewezen. Capacryl Aqua UniPrimer is met afstand de meest veelzijdige en meest betrouwbare watergedragen grondverf.

Je krijgt 3 tot en met 27 april een onverwoestbare canvas reistas van De Field & Co.® Hudson bij aankoop van Capacryl Aqua UniPrimer. Je ontvangt de tas bij drie 2½ literverpakkingen Capacryl Aqua UniPrimer (alle kleuren), mét behoud van korting! Ga naar één van de deelnemende Caparol-groothandels om gebruik te maken van deze actie. Op = op!

*Actievoorwaarden

  • De actie is geldig voor Capacryl Aqua UniPrimer, alle kleuren mogelijk.
  • Je krijgt één sterke canvas reistas bij aankoop van drie 2½ liter verpakkingen van bovengenoemd product.
  • De actie is mét behoud van korting, maar niet in combinatie met andere acties.
  • Voor de reistassen geldt op = op.
  • De actie loopt van 3 tot en met 27 april 2018 bij deelnemende Caparol-groothandels.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden