Navigatie overslaan

Perfect voorbehandelen met de roller

CapaTex Fix ThiX: schoon en makkelijk

Het is altijd een lastige en tijdrovende klus om transparante voorstrijkmiddelen met de roller te verwerken. Vloeroppervlakken,plinten, ramen en vensterbanken moeten altijd zorgvuldig worden afgeplakt. Ondanks deze voorbereidende inspanningen blijft het lastig deze producten netjes en zonder spetters en druipsporen te verwerken. Met het nieuwe product CapTex Fix ThiX blijft alles wél netjes schoon!

Door de ingebouwde thixotropie van het materiaal blijft het beter tussen de vezels van de roller zitten en druipt het er niet af. Bij contact met de ondergrond hecht het zich direct vast en door de interne samenhang loopt het materiaal niet langs de wand naar beneden. Door deze eigenschappen blijft het materiaal, bijvoorbeeld bij de behandeling van een plafond, daar waar het hoort: in de roller en in de ondergrond en niet op de vloer of nog erger op je hoofd of in je nek.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden