Navigatie overslaan

Minimale emissie

Een minimale emissie en geen oplosmiddelen
Een van de duidelijkste trends op het gebied van de vormgeving van interieurs in de afgelopen decennia was de overgang naar verf- en laksoorten die het milieu en de gezondheid ontzien. De DAW-groep  heeft zichzelf van begin af aan gezien als pionier waar het gaat om technische ontwikkeling, milieubescherming en producten die de gezondheid niet in gevaar brengen – alles ter bescherming van de vakman die ermee moet werken, van de consument en van het milieu. In 1985 bracht DAW met Indeko-plus een van de eerste soorten binnenmuurverf ter wereld op de markt met een lagere emissie en zonder oplosmiddelen.

Tegenwoordig zijn producten met een lage emissie en zonder oplosmiddelen voor DAW geen nicheproducten om goede sier mee te maken, maar vormen ze een belangrijk marktsegment met brede toepassingsgebieden. De doelgroep geeft een breed spectrum te zien van mensen die vanwege hun gezondheid extra gevoelig zijn voor bepaalde stoffen, zoals allergiepatiënten of kinderen, tot mensen  die uit principe liever helemaal geen oplosmiddelen willen gebruiken en de voorkeur geven aan verf die met water is te verdunnen.

  • Indeko-plus garandeert u de hoogste kwaliteit en dekking, met het laagste verbruik.
  • De ruimte kan gewoon in gebruik blijven.
  • U levert snel en efficiënt een fraai, mat resultaat af.

Al meer dan 40 jaar geleden introduceerde Caparol Indeko-plus. Schilderwerk binnenshuis kreeg daarmee een nieuwe, hoge kwaliteitsstandaard. En Indeko-plus is nog steeds toonaangevend op het gebied van binnenmuurverven. Indeko-plus bevat geen conserveermiddelen of oplosmiddelen en bij het verwerken komen geen schadelijke stoffen vrij. De verf is daardoor vrijwel geurloos en volkomen onschadelijk. Dat is niet alleen veilig, maar ook héél praktisch: het betekent dat de ruimte waar u schildert gewoon in gebruik kan blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, woningen en wachtkamers.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden