Navigatie overslaan

Milieugebonden productverklaringen

Ook het steeds groter wordend aantal soorten certificering voor gebouwen zet aan tot vernieuwing, met producten die voldoen aan de groeiende behoefte zuiniger om te springen met energie en te werken met materialen die geen schadelijke stoffen bevatten. De bedrijven die deel uitmaken van DAW hebben intensief meegewerkt aan de totstandkoming van milieugebonden productverklaringen (EPD:  "Environmental Product Declarations"). Sinds 2009 zijn er voor de belangrijkste producten van DAW gecertificeerde milieugebonden productverklaringen. Aan soortgelijke verklaringen voor de overige producten wordt voortvarend gewerkt. 

In toenemende mate wordt door opdrachtgevers, architecten en investeerders die naar duurzaamheid kijken gevraagd om EPD‘s en andere aspecten die van belang zijn voor het milieu.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden