Organisaties en verenigingen

Partner architectenweb.nl

Op architectenweb.nl vinden architecten een zeer actueel en volledig nieuwsoverzicht, en een zeer uitgebreide producten- en projectengids.

website

Partner duurzaamgebouwd.nl

Duurzaam Gebouwd is hét integrale platform voor de bouw- en vastgoedsector. De missie van platform Duurzaam Gebouwd is de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen.

website

Nederlandse Bouw Documentatie (NBD-Online)

NBD-Online, dé website voor productinformatie uit de bouw- en installatiebranche.

website

Partner BNI

De BNI is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland. Partners van de bni zijn onderdeel van het exclusieve netwerk van de bni. 

website

Zakenvriend KWF Kankerbestrijding

Wij zijn Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Doel van KWF Kankerbestrijding is minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. 

website

Inspiration Tour 2017

Wij zijn partner van de Inspiration Tour 2017. Dit betekent dat we zijn opgenomen in het bestand van merken die een must zijn om tot een goed interieurplan te komen. We zijn te vinden op de website van de Inspiration Tour en onze producten kunnen worden geadviseerd tijdens één van de vele adviesdagen en workshops door het hele land. 

meer informatie  |  website

Coatings Care

Coatings Care staat voor het streven naar voortdurende verbeteringen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en het geven van informatie hierover

website

Vereniging van Verf- en drukinktfabrikanten Nederland (VVVF)

De VVVF komt op voor de belangen van Verf- en Drukinktfabrikanten in Nederland.

website

Vereniging van Verfgroothandelaren in Nederland (VVVH)

De VVVH initieert en ondersteunt nieuwe, voor de branche als geheel belangrijke strategische ontwikkelingen. Daarnaast biedt de VVVH uitgebreide ondersteuning voor allerhande dagelijkse beslommeringen van de leden.

website

Veilig met Verf

Hier kunt u VIB's en WIK's downloaden van verfproducten. De VIB’s en WIK’s geven informatie over hoe u veilig kunt werken met verf. Daarnaast kunt u er aanvullende informatie vinden over wat verf is, wat er op een etiket staat, wat de pictogrammen betekenen en informatie over veiligheid-, gezondheid- en milieu aspecten.

website

REACH

REACH, de Europese Verordening (EG 1907/2006) staat voor Registratie, Evaluatie, Autorisatie (verlening van vergunningen) en restrictie (beperking) van CHemische stoffen. REACH beschrijft waar bedrijven en overheden zich aan moeten houden op het gebied van omgaan met chemische stoffen.

website

Gezonde Scholen

 

Het Centrum voor Gezonde Scholen is het eerste initiatief in de Benelux dat de verbetering van het binnenklimaat in scholen centraal stelt. Op deze website vindt u antwoorden op uw vragen én oplossingen voor Gezonde Scholen.

website

Caparol ondersteunt campagne 'De Vrienden #vanhout'

 

Met hout is heel veel mogelijk, het is sterk, betrouwbaar en niets is zo duurzaam als duurzaam hout. De Vrienden #vanhout willen (verantwoord) gebruik van hout bevorderen en u helpen voor hout en houtproducten te kiezen. 

website

Platform Gevelisolatie

Platform Gevelisolatie biedt heldere en betrouwbare informatie over duurzaam renoveren en buitengevelisolatie. 


website

Appartement & Eigenaar

Op www.appartementeneigenaar.nl leest u alles wat u moet weten om uw VvE goed te kunnen beheren. 

website