Navigatie overslaan

U bent bij ons van harte welkom

Aanmelden

Op dit moment zijn er geen beschikbare data meer voor dit seizoen. Abonneer u op de digitale nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over het nieuwe seizoen. 

Opleidingslocatie

De opleidingen worden gegeven in ons kantoor waar wij beschikken over een speciale opleidingsruimte en een compleet uitgeruste praktijkruimte. U vindt Caparol in het pand van DAW NEDERLAND aan de Koperslager 2 in Nijkerk. Parkeren is gratis. 

In overleg kunnen wij ook een opleiding op een andere locatie organiseren, zoals bij een groothandel of in uw eigen bedrijfspand. Neem voor de mogelijkheden contact op met uw Caparol accountmanager of mail naar academy@caparol.nl. 

Vragen over de Academy?

Heeft u vragen over de inhoud van de opleidingen, data, locatie of organisatie? Bel ons met al uw vragen; wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen.

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van de Caparol Academy. 

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden