Navigatie overslaan

Opstart magazine van Caparol

Verfvertrouwen voor de beginnende schilderondernemer

Met trots presenteren wij ons magazine ‘Opstart’, speciaal voor de startende ondernemer. Voor jezelf beginnen met een schildersbedrijf is een hele stap waar moed voor nodig is. Zelfstandig zijn vraagt veel van je. Hoe moet je jezelf verzekeren, hoe kom je aan opdrachten, met welke wetgeving krijg je te maken? Dit eenmalige magazine staat boordevol tips, interessante interviews en handige artikelen om je op weg te helpen in de schildersbranche. 

Naast al deze nieuwe zaken die je als ondernemer op je bord krijgt blijft het natuurlijk belangrijk om de basis te verzorgen; je vakkennis! En daar treffen wij elkaar graag. Caparol hecht grote waarde aan optimale informatie en praktische ondersteuning van haar klanten. Dat doen we met een actuele website die boordevol informatie staat, inclusief adviesprogramma en kleuradviestool, door middel van voorlichting in de filialen van onze professionele verfgrossiers en onze succesvolle Caparol Academy. Caparol levert producten en diensten op het hoogste niveau. Optimale kennisoverdracht is daarbij essentieel om je te laten presteren. Caparol Opstart informeert en inspireert.

Elke schilder die zich nieuw inschrijft bij de KvK ontvangt automatisch van ons dit handige magazine. Wilt u ook een exemplaar ontvangen? Mail ons uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden