Navigatie overslaan

CapaDATA NL

Zelf verfadviezen maken met CapaDATA NL

Caparol heeft voor de Nederlandse markt een geheel nieuw, digitaal adviessysteem ontwikkeld onder de naam CapaDATA NL. Afhankelijk van de verftechnische kennis kan vrijwel iedereen een CapaDATA-advies maken. Dit efficiënte programma biedt ondersteuning bij de advisering van de volgende productgroepen:

  • Muurverven en lakken
  • Decoratieve technieken
  • Gevelisolatie
  • Vloersystemen
  • Akoestische systemen


U hoeft geen software te installeren voor het gebruik van CapaDATA_online, u kunt zich gratis aanmelden. Heeft u vragen over CapaData? Neemt u dan contact op met Leen Breedijk via leen.breedijk@dawnederland.nl of 033-247 50 15.

CapaDATA Mobile

CapaDATA Mobile is een Configurator die door iedereen en met vrijwel elk kennisniveau te gebruiken is. Na een vraag kan uit meerdere antwoorden worden gekozen, waarop weer een nieuwe vraag volgt met verschillende antwoorden, enzovoort. Dit resulteert uiteindelijk in een verfsysteem. Het verfsysteem kan direct worden verstuurd inclusief de technische informatie van de gekozen producten. Per advies kan steeds 1 ondergrond worden omschreven. Het advies wordt na het versturen gewist. U hoeft zich CapaDATA Mobile niet aan te melden. CapaDATA mobile is te gebruiken op de pc, tablet en mobiele smartphone.

CapaDATA Pro

Voor dit deel van het adviesprogramma moet de gebruiker zich aanmelden via onze website. Na aanmelden komt u dan direct in de versie zoals omschreven bij CapaDATA Mobile. CapaDATA Pro is uitsluitend te gebruiken op een pc. Na autorisatie door Caparol kan, afhankelijk van de toewijzing, gebruik worden gemaakt van diverse andere niveaus.

Bij CapaDATA Pro heeft iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen database om NAW-gegevens van relaties op te slaan en/of te beheren. Deze database kan steeds weer opnieuw geraadpleegd of gewijzigd worden. Het is een database die alleen te gebruiken is door de eigenaar zelf, anderen kunnen deze gegevens niet zien. Technische informatiebladen, veiligheidsinformatiebladen, testrapporten, etc. kunnen naar keuze met het advies worden meegestuurd. Ook kunnen foto’s van het object worden bijgevoegd. Indien een advies niet op eigen bedrijfspapier wordt geprint kan een eigen logo worden toegevoegd. Tevens kunnen meerdere bouwdelen per advies omschreven worden.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden