Navigatie overslaan

Inspiration Tour 2017

Gratis interieuradvies met je persoonlijke topstylist

Een interieuradvies van een topstylist of interieurarchitect, gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. De Inspiration Tour interieuradviesdagen en interieurworkshops zijn ontwikkeld voor innovatieve woonretailers. Deze interieuradviezen worden op locatie gegeven aan de klanten van de (woon)winkel.

Dit jaar is Caparol partner van de Inspiration Tour. Dit betekent dat wij zijn opgenomen in het bestand van merken die een must zijn om tot een goed interieurplan te komen. Wij zijn te vinden op de website van de Inspiration Tour en onze producten en kleuren kunnen worden geadviseerd tijdens één van de vele adviesdagen en workshops door het hele land. De dealers van de merken staan bij dit concept centraal.

Lees meer op de site van Inspiration Tour. 

Heeft u al een interieuradvies ontvangen en wilt u nog meer over onze kleuren weten? Bekijk het overzicht van onze kleurcollecties, zoals de SURPLUS-Trend collectie voor decoratieve inspiratie.

Wilt u kleurstalen ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@caparol.nl o.v.v. Kleurstalen Inspiration Tour. Wij sturen u de gevraagde kleurstalen dan zo spoedig mogelijk toe.