Navigatie overslaan

Kleurstalen van Caparol

Wij helpen u graag verder

Voor een professioneel kleurontwerp wilt u natuurlijk de juiste keuze kunnen maken uit de vele kleuren waaruit u kunt kiezen. Caparol levert u graag de kleurstalen die u nodig heeft. Wij bieden schilders, architecten en andere professionals de mogelijkheid om kleurstalen bij ons aan te vragen. Dit kan via info@dawnederland.nl onder vermelding van uw bedrijfsgegevens. Ook vernemen wij graag van u voor welk project u de kleurstalen wilt gebruiken.

Kleurstalen
Er zijn kleurstalen beschikbaar uit de 3D System (Plus) waaier, 3D System Plus WIT waaier, FASSADE A1 waaier, CaparolColor waaier, TREND 2012 | 2013 collectie en Kleuren van Eigen Bodem. Het gaat hierbij om drukstalen en deze zijn verkrijgbaar op maximaal A5 formaat. Van de CaparolColor en FASSADE A1 kleurenwaaier zijn kleurstalen met muurverf-optiek verkrijgbaar. De meeste kleurstalen zijn uit voorraad leverbaar.

Kleurstalen uit de RAL collectie zijn niet bij ons verkrijgbaar. Hiervoor kunt u onder andere terecht bij Colour in Display.

Materiaalstalen
Wilt u voorbeelden zien van decoratieve technieken, wandbekleding of vloerafwerkingen, neemt u dan contact op met de afdeling techniek: techniek@dawnederland.nl. Materiaalstalen zijn niet uit voorraad leverbaar, maar kunnen indien gewenst op verzoek worden geproduceerd. 

Hier vindt u een overzicht van onze kleurcollecties.