Navigatie overslaan

Effectieve bescherming voor parkeergarages

Disbon vloercoatings

De vloer van een parkeergarage krijgt nogal wat over zich heen. Niet alleen de banden van talloze auto’s, maar ook motorolie, brandstof, strooizout en vocht. Al die factoren laten dag in dag uit hun sporen na. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar. De Disbon vloer- en beschermingssystemen garanderen dat parkeergarages functioneel, veilig en mooi zijn én blijven.

Aan de afwerking van de vloer worden hoge eisen gesteld. De parkeergarage moet op een veilige manier afgewerkt zijn, maar ook mooi. Duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk. Bovendien wilt u dat de parkeergarage een vriendelijke en toegankelijke uitstraling heeft, zodat iedere bezoeker zich veilig voelt.

De meest gangbare Disbon vloersystemen voor parkeergarages zijn nu samengevoegd in een brochure. Hierin worden onder meer verschillende OS systemen toegelicht, maar ook een coatingsysteem met een sneldrogende afwerking en geschikte verfsystemen voor wanden en plafonds.

De nieuwe Disbon brochure voor parkeergarages is op aanvraag verkrijgbaar. 

Wandafwerkingen

Vloerafwerkingen

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden