Navigatie overslaan

Afwerkingen wanden en plafonds

Disbon vloercoatings

Schone en lichte wand- en plafondafwerkingen maken een parkeergarage aantrekkelijker. Kleur en helderheid verhogen het gevoel van veiligheid en de juiste muurverven dragen bij aan een heldere, overzichtelijke omgeving, waarin bezoekers zich prettig voelen.

Bij deze parkeergarage is goed te zien hoe groot het effect van een renovatie kan zijn. De wanden, plafonds en kolommen zijn geschilderd met de muurverf Amphibolin.

Nespri Acryl

Nespri Acryl is afgestemd op het Nespri-TEC spuitsysteem. Met Nespri-TEC brengt u deze 100% zuivere acrylaatmuurverf snel en nevelvrij aan. Dit systeem is bovendien ook minder belastend voor het milieu.

Productinformatie

Amphibolin

Amphibolin blijft langer schoon en heeft een uitzonderlijke witheidsgraad. De verf geeft daardoor een aanzienlijk hogere lichtreflectie dan andere muurverven. Daardoor hebt u minder verlichting nodig en bespaart u energiekosten.

Productinformatie

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden