Navigatie overslaan

CapaTex binnenmuurverven

Optimale bescherming, stijlvolle uitstraling

Wanden en plafonds zijn bepalend voor de visuele indruk en de sfeer van iedere ruimte. Vakmensen stellen dan ook stevige eisen aan een binnenmuurverf. De verf moet afdoende bescherming bieden en tegelijkertijd de uitstraling bieden die de gebruiker van de ruimte voor ogen heeft. Met het CapaTex-assortiment van Caparol hebt u die veelzijdigheid en kwaliteit altijd in huis.

CapaTex muurverven passen perfect in de traditie van Caparol om de vakman te voorzien van een product dat tot in de details geschikt is voor specifieke omstandigheden. Voor welke CapaTex binnenmuurverf u ook kiest, ondersteund door een weloverwogen advies van Caparol gaat u altijd vol vertrouwen aan het werk. U levert een opvallend mooi resultaat af, waar uw opdrachtgever nog jarenlang plezier van heeft.

Een oppervlak dat met CapaTex is afgewerkt, laat zich keer op keer snel en grondig schoonmaken. Alle CapaTex muurverven zijn bestand tegen kleurloze desinfecterings- en reinigingsmiddelen die met water te verdunnen zijn. Met het eindresultaat dat u als vakman aflevert, komt u dus óók over een aantal jaren nog uitstekend voor de dag. Bovendien heeft een muur die langer schoon blijft een langere onderhoudscyclus.

U brengt iets moois tot stand en door de zorgvuldige samenstelling van de producten spaart u het milieu. CapaTex producten zijn vrijwel geurloos; prettig voor de schilder én voor zijn omgeving.

CapaTex Gloss 60

CapaTex Gloss 60 geeft een glanzende, zeer goed te reinigen afwerking op binnenmuren die zwaar worden belast. Gebruikt u CapaTex Gloss 60 op Capaver glasweefsel, dan geeft u extra accent aan de structuur.


Meer info

CapaTex Satin

Voor wanden en plafonds die tegen een stootje moeten kunnen is CapaTex Satin ontwikkeld. Een slijtvaste, zijdeglanzende muurverf, ideaal voor scholen, kantoren, restaurants, ziekenhuizen en hotels. Zeer goed te reinigen.


Meer info

CapaTex Prestige

Met CapaTex Prestige geeft u gladde wanden een zeer fraaie matte uitstraling. Deze hoogwaardige binnenmuurverf laat geen aanzetten achter en is bijzonder geschikt om te verspuiten.


Meer info

CapaTex Mat

CapaTex Mat is ideaal voor projecten waarbij kwaliteit hand in hand moet gaan met een scherpe calculatie en een uitstekende verwerking. CapaTex Mat is verrassend voordelig en past daardoor binnen ieder budget.


Meer info

CapaTex Spack

CapaTex Spack is een matte binnenmuurverf die speciaal ontwikkeld is voor plafonds en wanden die zijn behandeld met spack. Garandeert een prettige verwerking met een lange open tijd.


Meer info

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden