Navigatie overslaan

Watergedragen grondverven

Grondverven met onovertroffen hechting en verwerking

Bent u op zoek naar een hoogwaardig watergedragen laksysteem, dat vriendelijk is voor mens en milieu – voor uw toekomst? Dan heeft u ook een grondverf nodig waarbij u altijd op een buitengewone hechting kunt vertrouwen! Aqua PU Primer en Aqua UniPrimer bieden u het beste resultaat ooit wat betreft kwaliteit, hechting en verwerking.

Schilders die werken met Aqua UniPrimer willen al snel niets anders meer. Dat is logisch, want met Aqua UniPrimer ben je verzekerd van een onovertroffen hechting. Al meer dan dertig jaar geeft Caparol schilders verfvertrouwen met Aqua Uniprimer. De ongeëvenaarde hechting van deze grondverf speelt daarbij een hoofdrol. En omdat Aqua UniPrimer watergedragen is, bewijst u er ook nog eens het milieu een dienst mee. Het product is zelfs geschikt voor kinderspeelgoed! Deze bijzondere grondverf vormt een ideale combinatie met Aqua PU Satin.

Met Capacryl Aqua UniPrimer en Aqua PU Primer is het bovendien mogelijk, ook bij intensieve en heldere kleuren een optimale dekking te bereiken. Nieuw: ons ultieme hechtwonder Aqua UniPrimer is nu op kleur te maken in alle kleuren met ColorExpress! 

CapaCARE

Het CapaCARE-logo staat voor alles waar DAW NEDERLAND op het gebied van mens en milieu onderscheidend in is. Bij het fabricageproces van het product en het ontwikkelen van recepturen wordt gestreefd naar een zo min mogelijke belasting voor het milieu en de gezondheid van de verwerker en eindgebruiker.

Capacryl Aqua UniPrimer

De universele hechtprimer voor binnen en buiten toepassing - al meer dan 30 jaar bekend als een hechtwonder! De primer is ook bijzonder geschikt voor non-ferro metalen en hard-PVC. In alle kleuren te maken via ColorExpress.

  • goed schuurbaar
  • snel drogend
  • ook in standaardkleuren RAL 7001 en RAL 266225

Capacryl Aqua PU Primer

Deze grondverf is uitermate goed te schuren zonder dat het schuurpapier direct ‘dichtslibt’. Een vlakke, egale en goed geschuurde ondergrond is een voorwaarde voor strak lakwerk. Ideaal voor het hoogwaardige watergedragen Capacryl Aqua PU laksysteem.

  • goed vullend, uitstekende hechting
  • zeer goed vloeiend
  • leverbaar in wit en vele andere kleuren

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden