Navigatie overslaan

Capatect Natuur+ hennep

Isolatie op z’n groenst

De beste manier om het klimaatprobleem aan te pakken is door energie niet te verbruiken. Energie besparen door gebouwen te isoleren is dus een logische stap. En wat ligt er dan méér voor de hand dan een isolatiemateriaal dat zelf óók milieuvriendelijk geproduceerd is? Caparol introduceert daarom gevelisolatie op z’n natuurlijkst én op z’n groenst: Capatect Natuur+, vervaardigd op basis van hennepvezels.

Isoleren met Capatect Natuur+ levert een dubbel duurzaam effect op. De isolerende kracht van de hennepvezels kan uw gebouw tot wel 30% energiezuiniger worden. Bovendien is het productieproces veel milieuvriendelijker dan dat van conventioneel isolatiemateriaal. Capatect Natuur+ levert zo een aanzienlijke bijdrage aan onze CO2-reductie.

De totale levenscyclus van isolatieplaten op basis van hennepvezel, van oogst tot en met recycling, is ecologisch in balans. Met Capatect Natuur+ voegt u de ontbrekende schakel toe aan slim, verantwoord en duurzaam bouwen.

Klik hier voor meer informatie over dit product of klik hier voor het technisch informatieblad.

Capatect Natuur+ Hennep

De plaat van hennepvezel zorgt voor een uitstekende isolatie van zowel warmte als geluid.

De minerale wapeningmassa (Armierungsmasse 133) en het wapeningsweefsel bieden weerstandsvermogen plus een lange levensduur.

Doorlaatbare, waterafstotende minerale afwerkpleister (Sylitol-Fassadenputz) en buitenmuurverf als toplaag (Sylitol-NQG) zorgen voor oppervlakken die lang mooi en schoon blijven.