Navigatie overslaan

Langdurige bescherming voor vastgoed

TriMaXX lakken

Voor een onderhoudsresultaat dat in alle opzichten indruk maakt, is een schilder die zijn vak verstaat een eerste vereiste. Maar vakmanschap alléén is niet voldoende. De schilder moet aan de slag kunnen op basis van complete informatie en een eerlijk, deskundig advies. Bovendien heeft hij uiteraard een eersteklas verf nodig. Een professional die werkt met het TriMaXX laksysteem van Caparol heeft het. Gegarandeerd.

Het verwerkingsgemak is misschien wel de meest opvallende en onderscheidende eigenschap van TriMaXX. Dat de lak óók garant staat voor een ongeëvenaarde dekking en een probleemloze dekking, maakt de beslissing natuurlijk nóg eenvoudiger. TriMaXX blijft zich ná het onderhoud nog jarenlang bewijzen. Daar komt bij dat Caparol er bij de ontwikkeling van TriMaXX in geslaagd is de geur en afgifte van schadelijke stoffen tot een minimum te beperken. Het effect van vastgoedonderhoud met TriMaXX is dus in alle opzichten duurzaam.

Zie ook: houtbescherming voor binnen.

Kijk in de brochure voor het complete overzicht van producten voor houtbescherming.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden