Navigatie overslaan

Muurverven zonder overspray spuiten

Nevelvrij spuiten

De manier waarop de schilder verf aanbrengt, is bepalend voor de mate van efficiency. Zeker bij grote oppervlakken. Met Nespri-TEC beschikt de professional over een unieke technologie om gevels, wanden en plafonds efficiënter te schilderen en het rendement van het project aanzienlijk te verhogen.

Voor buiten

Voor een hoger onderhoudsrendement op de lange termijn heeft Caparol speciale buitenmuurverven met het vernieuwde Caparol Clean Concept. De gevel blijft langer schoon en de kleuren blijven langer mooi. Om dat te bereiken heeft Caparol een technologie ontwikkeld die ervoor zorgt dat vuildeeltjes minder snel aan de verf hechten. Daarnaast hebben muren die zijn behandeld met een buitenmuurverf van Caparol een zelfreinigend effect. De verf zelf breekt de vuildeeltjes af!

Voor binnen

Maar ook binnen maakt u optimaal gebruik van de voordelen van Nespri-TEC. Caparol heeft een aantal speciale binnenmuurverven ontwikkeld voor het verfspuitsysteem, waardoor u wanden en plafonds snel en efficiënt afwerkt - zonder spuitnevel.

Zie ook NAST spuittechnologie

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden