Navigatie overslaan

Muurverven zonder overspray spuiten

Nevelvrij spuiten

De manier waarop de schilder zijn verf aanbrengt, is bepalend voor de mate van efficiency. Zeker bij grote oppervlakken. Met een verfspuitsysteem werkt u professioneel en efficiënt. U bespaart tijd en loonkosten en dat biedt zowel de schilder als de opdrachtgever belangrijke voordelen. Een hoger rendement, minder nadelige gezondheidseffecten voor de vakman en minder belasting voor het milieu.

Met Nespri-TEC beschikt de vakman over een unieke technologie om gevels, wanden en plafonds efficiënter te spuiten zonder overspray. Het zorgvuldig afdekken van meubels, vloeren, geparkeerde auto’s, beplanting en straatmeubilair is niet meer nodig.

Met Nespri-TEC brengt u de muurverf op allerlei ondergronden snel en nevelvrij aan. Een airlesspomp voert de verf door een speciale slang waarin een digitaal aangestuurd verwarmingselement voor een constante verwerkingstemperatuur van 40°C zorgt. In het spuitpistool vernevelt een zogenaamde twin-nozzle de muurverf, waardoor u in één keer een hoge laagdikte realiseert.

In vastgoedonderhoud draait alles om efficiency. De verfspuitsystemen én de mensen van Caparol staan garant voor kwaliteit. Doet u al in een vroeg stadium een beroep op onze producten én onze kennis, dan begint u met Verfvertrouwen aan ieder project.

Zie ook NAST spuittechnologie

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden