Navigatie overslaan

Buitenmuurverven voor gevels die langer schoon blijven

Nederland wordt steeds mooier

Sierpleister- en metselwerkgevels vragen om een afwerking van superieure kwaliteit. Daarom werk je als vakman met toonaangevende producten van Caparol. Producten als AmphiSilan, ThermoSan, Amphibolin, Muresko en AmphiTex Mat staan al jaren op eenzame hoogte als het gaat om het verfraaien én beschermen van buitenmuren. Met buitenmuurverven met het Caparol Clean Concept kies je voor het állerbeste; duurzame kwaliteit en een uitstraling waar opdrachtgevers, gebruikers én voorbijgangers nog jaren plezier van hebben.

Dankzij een verbeterde oppervlaktestructuur van ThermoSan en AmphiSilan drogen ze na een regenbui sneller op. Vuil krijgt daardoor nauwelijks tijd om zich aan de gevel te hechten. Opdrachtgevers verwachten steeds betere prestaties van de vakman; Caparol zorgt ervoor dat je aan die verwachtingen kunt voldoen. De kwaliteit van AmphiSilan en ThermoSan is uitgebreid getest. Daarbij zijn onder meer warmtebeeldcamera’s ingezet, die lieten zien dat het oppervlak van de vernieuwde producten aantoonbaar sneller droogt.

Kleurstabiele gevels

De bestaande én verbeterde buitenmuurverven garanderen een maximale kleurstabiliteit. Architect, schilder en opdrachtgever kunnen daarbij beschikken over alle 500 kleuren uit de Caparol Fassade A1 waaier. De technologie in de producten zorgt voor een duurzame en langdurige bescherming van gevels tegen invloeden van onder meer weer en verkeer.

Lees meer over de FASSADE A1 waaier.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden