Navigatie overslaan

Buitenmuurverven voor gevels die langer schoon blijven

Nederland wordt steeds mooier

Sierpleister- en metselwerkgevels vragen om een afwerking van superieure kwaliteit. Daarom werk je als vakman met toonaangevende producten van Caparol. Producten als AmphiSilan, ThermoSan, Amphibolin, Muresko en AmphiTex Mat staan al jaren op eenzame hoogte als het gaat om het verfraaien én beschermen van buitenmuren. Met buitenmuurverven met het Caparol Clean Concept kies je voor het állerbeste; duurzame kwaliteit en een uitstraling waar opdrachtgevers, gebruikers én voorbijgangers nog jaren plezier van hebben.

 

Omdat we je bij Caparol graag in staat stellen keer op keer nóg beter te presteren, introduceren we dit voorjaar AmphiSilan en ThermoSan in een nieuwe kwaliteit. Dankzij een verbeterde oppervlaktestructuur drogen AmphiSilan en ThermoSan na een regenbui sneller op. Vuil krijgt daardoor nauwelijks tijd om zich aan de gevel te hechten. Opdrachtgevers verwachten steeds betere prestaties van de vakman; Caparol zorgt ervoor dat je aan die verwachtingen kunt voldoen. De nieuwe kwaliteit van AmphiSilan en ThermoSan is uitgebreid getest. Daarbij zijn onder meer warmtebeeldcamera’s ingezet, die lieten zien dat het oppervlak van de vernieuwde producten aantoonbaar sneller droogt.

De bestaande én verbeterde buitenmuurverven garanderen een maximale kleurstabiliteit. Architect, schilder en opdrachtgever kunnen daarbij beschikken over alle 500 kleuren uit de Caparol Fassade A1 waaier. De technologie in de producten zorgt voor een duurzame en langdurige bescherming van gevels tegen invloeden van onder meer weer en verkeer.

Lees meer over de FASSADE A1 waaier.

AmphiSilan

Capilairhydrofobe en mineraalmatte muurverf op basis van siliconenhars voor buiten. Door Nano-kwartsdeeltjes extra water- en vuilafstotend.

Nu met verbeterde kwaliteit!

ThermoSan

Muurverf op basis van siliconenhars met Nano-kwartsdeeltjes voor geïsoleerde gevels. 

Nu met verbeterde kwaliteit!

Sylitol NQG

High-Tech-buitenmuurverf door een speciale combinatie van kaliwaterglas met Nano-kwartsstructuur voor schone gevels.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden