Navigatie overslaan

Spuitpleister van Caparol

Spuitwerk voor een betere akoestiek

CapaCoustic Structure biedt met zijn fijne oppervlaktestructuren een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden en geeft ontwerpers en architecten de mogelijkheid harde materialen als glas, steen of parket toe te passen. Het bijzonder fijne uiterlijk van de akoestische spuitpleister met een zeer kleine 1 mm-korrel heeft een hoge lichtreflectiewaarde - met als resultaat heldere, lichte ruimten die in een zakelijke omgeving een aangename sfeer scheppen.

CapaCoustic Structure

CapaCoustic Structure spuitpleister wordt op geperforeerde gipskartonplaten gespoten en heeft een voegloze oppervlaktestructuur met een hoge lichtreflectie: wit 90%. CapaCoustic Structure is niet brandbaar, Baustofklasse A2 naar DIN 4102-1. Op kleur te maken in vele kleuren, ook intensieve kleuren.

Meer info

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden