Navigatie overslaan

Capatect Basic Pro

Efficiënt en economisch

Elk component van dit systeem is ontworpen om efficiënt te zijn. Efficiënt en economisch, want op kwaliteit en efficiëntie wordt niet bespaard bij Caparol. Ook niet bij dit basissysteem, dat uiterst geschikt is voor objecten waar budget belangrijk is. Dit systeem is het meest vergelijkbaar met alle op de markt bestaande systemen. Alleen blinkt het uit in de geschiktheid op meerdere details.

Isolatieplaten zijn te kiezen in functie van de verwachte energieprestaties. Alle mogelijkheden en detailaansluitingen zorgen voor een feilloos resultaat. De afwerklaag weerstaat alle weersinvloeden en garandeert jarenlang mooie, kleurechte en schone gevels.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.