Kennis van kleur

Maak het mooier met Caparol

Kleur heeft op de eerste plaats een esthetische functie, maar ondersteunt en versterkt ook de functionaliteit. Elke ruimte en elke omgeving vraagt om een eigen concept - kleur kan daarbij de gewenste atmosfeer creëren, de identificatie van de ruimte ondersteunen en richting geven. Uiteindelijk gaat het erom dat mensen zich in hun omgeving prettig voelen. Kleur helpt daarbij.

Het kiezen van de juiste kleur is een proces met verschillende fasen. Het begint met zoeken naar inspiratie, naar nieuwe ideeën. Daarna inventariseer je de mogelijkheden en effecten die met behulp van kleur en kleurharmonieën mogelijk zijn. Vervolgens, vóór de definitieve keuze, is het belangrijk om het ontwerp te visualiseren.

We delen onze kennis van kleur graag met onze partners. Dat doen we in de vorm van diverse kleurenwaaiers en kleurconcepten. Voeg daar je eigen kennis, creativiteit en ervaring aan toe en je gaat vol verfvertrouwen aan de slag. En dan liggen uitzonderlijke resultaten binnen handbereik.

Waaiers en collecties

Kleuradvisering

Kleurprogramma Spectrum

Stalen aanvragen

Kleurconcept voor hotels

Kleurconcept voor ouderenzorg

Inspiration Tour

Kleurtrainingen

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.