Navigatie overslaan

3D System Plus WIT

Zo kleurrijk kan wit zijn

Wit is een symbool voor helderheid, onschuld en zuiverheid. Tegelijkertijd associëren veel mensen wit met saai. Ten onrechte. De enorme diversiteit van wittinten in de natuur laat zien waarom wit in interieur- en exterieurdesign oneindige mogelijkheden biedt. Samen met een goed ontwerp kan wit een ruimte tot leven brengen en de basis vormen voor iedere gewenste sfeer. De kleuren in de WIT waaier zijn zeer geschikt voor buitengevels, maar ook voor tal van andere toepassing.

De Caparol FarbDesignStudio heeft een kleurenwaaier ontwikkeld die de meest gevraagde en gebruikte witte tinten bevat. De kleurenwaaier heeft in totaal 25 wittinten, opgedeeld in vijf kleurfamilies. De tinten worden gepresenteerd op een hele pagina van de waaier, zodat de nuance goed kan worden beoordeeld. Met de nieuwe kleurenwaaier is een duidelijk palet ontstaan die de keuze van wittinten vereenvoudigd.

Harmonie in het interieur
De 3D System Plus WIT waaier bevat de 25 meest toegepaste tinten wit. Om de witnuances makkelijk te kunnen kiezen, is het palet onderverdeeld in vijf kleurfamilies: Neutraal, Warm, Rosé, Crème en Fris. Alle tinten wit zijn te zien op één pagina, zodat de nuances goed naar voren komen.

Neutraal WIT
Deze wittinten geven een gevoel van zuiverheid. Ze zijn neutraal uit en zijn niet gebonden aan een tijdelijke trend of mode.

Warm WIT
Licht gebroken witnuances zoals antiekwit en helderwit geven een warme sfeer met een klassiek karakter.

Rosé WIT
Hier zijn stijlvolle en elegante witnuances te vinden die variëren van heel zacht roze tot zeer licht oudroze.

Crème WIT
In deze familie vindt u champagnekleurige witnuances. Deze tinten bevatten op subtiele wijze iets meer kleur.

Fris WIT
Deze hoger verzadigde witnuances die variëren van blauw tot groen en geel voelen fris tot koel aan. Ze zijn zeer goed te combineren met materialen met een warme kleurtoon. 

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden