Navigatie overslaan

3D System Plus WIT

Harmonie in het interieur

Wit is een symbool voor helderheid, onschuld en zuiverheid. Tegelijkertijd associëren veel mensen wit met saai. Ten onrechte. De enorme diversiteit van wittinten in de natuur laat zien waarom wit in interieur- en exterieurdesign oneindige mogelijkheden biedt. Samen met een goed ontwerp kan wit een ruimte tot leven brengen en de basis vormen voor iedere gewenste sfeer. De kleuren in de WIT waaier zijn zeer geschikt voor buitengevels, maar ook voor tal van andere toepassing.

Zo kleurrijk kan wit zijn

De Caparol FarbDesignStudio heeft een kleurenwaaier ontwikkeld die de meest gevraagde en gebruikte witte tinten bevat. De kleurenwaaier heeft in totaal 25 wittinten, opgedeeld in vijf kleurfamilies. De tinten worden gepresenteerd op een hele pagina van de waaier, zodat de nuance goed kan worden beoordeeld. Met de nieuwe kleurenwaaier is een duidelijk palet ontstaan die de keuze van wittinten vereenvoudigd.

De 3D System Plus WIT waaier bevat de 25 meest toegepaste tinten wit. Om de witnuances makkelijk te kunnen kiezen, is het palet onderverdeeld in vijf kleurfamilies: Neutraal, Warm, Rosé, Crème en Fris. Alle tinten wit zijn te zien op één pagina, zodat de nuances goed naar voren komen.

Interesse in een WIT waaier? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.