Navigatie overslaan

Eindeloze kleurencombinaties

SURPLUS Simoni for Caparol

Kleuren kiezen voor je interieur of werkruimte is niet eenvoudig. Een traditionele kleurenwaaier omvat vaak honderden kleurtinten, waardoor het soms een ingewikkelde oefening kan worden om een sfeervolle kleurencombinatie te creëren. Om deze taak te vereenvoudigen, presenteert de SURPLUS kleurcollectie een nieuw hulpmiddel gebaseerd op een kleine kleurselectie. Er zijn 72 kleuren gekozen die je harmonieus met elkaar kunt combineren en waarin nagenoeg alle kleurtemperaturen vertegenwoordigd zijn.

Alle verfkleuren passen ook prima bij de meeste materialen die op de markt zijn, zoals hout, textiel en steen.

Hoe je het ook klapt, het klopt!
Omdat kleuren kiezen plezierig en makkelijk moet zijn.

De kleurenklapper bevat drie kleurgroepen, die voor een kleurencombinatie kunnen worden gebruikt:

Basiskleuren | Wit en nuances van wit voor grote wandoppervlakken.
Harmoniërende kleuren | 
Lichte, stemmige kleuren als bijkomende kleurvarianten.
Accenten | 
Donkere, gedekte en intensieve accentkleuren.

Het design van deze kleurenklapper is recentelijk vastgelegd door middel van een modelbescherming. Naast de kleurenklapper is ook een beperkte Leporello (kleurenkaart) verkrijgbaar. De klapper en de leporello zijn voorzien van echte verfstalen.

De kleurenklapper is helaas niet meer leverbaar. De leporello is nog wel beschikbaar en kost € 9,- (ex btw). Heeft u interesse in dit handige hulpmiddel? Neem contact op met één van onze accountmanagers voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar info@caparol.nl.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden