Navigatie overslaan

SPECTRUM kleurprogramma

Kleur- en materiaalontwerpen fotorealistisch visualiseren

Kleur speelt bij het ontwerpen van interieurs een belangrijke rol - en de verschillende effecten van kleuren moeten altijd worden gezien in de context van de ruimtelijke situatie. De selectie van kleuren en materialen zijn van grote invloed op de sfeer van een interieur of gevel.

Des te beter is het als ontwerpideeën op basis van uw eigen foto's op voorhand kunnen worden gevisualiseerd! SPECTRUM maakt fotorealistische visualisatie van kleuren en materialen mogelijk - ideaal om ideeën uit te proberen, ontwerpen te ontwikkelen en aan klanten te laten zien wat voor effect dit heeft in een ruimte.

Het pakket van onderstaande toepassingen vormt de basis voor het succesvolle Caparol kleurprogramma: welkom in de wereld van SPECTRUM!

Het volledige kleurprogramma: SPECTRUM 5

Het online kleurprogramma: SPECTRUM_express

Werken via de cloud: SPECTRUM_cloud

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.