Navigatie overslaan

Kleurprogramma SPECTRUM 5

Software voor fotorealistische kleur- en materiaalvisualisering

Het centrale onderdeel van de SPECTRUM-wereld is de innovatieve visualiseringssoftware SPECTRUM 5. Met dit kleurprogramma maakt u op maat gemaakte kleurontwerpen op basis van uw eigen foto's met behulp van kleuren, wand- en vloerafwerkingen, stoffen en andere materialen. Ontwerpen kunnen worden opgeslagen, afgedrukt en gepresenteerd worden. Een online databank biedt u gratis updates en uitbreidingen van de kleur- en materiaalcollecties. 

Bovendien biedt de software u:

  • een eenvoudige, intuïtieve en duidelijke menustructuur
  • bewerken en vormgeven van voorbeeldfoto's en eigen foto's
  • uitgebreide zoekmogelijkheden in tekst, kleurtint en materiaal

 

Indien u reeds een SPECTRUM 4 pakket met dongel in uw bezit heeft, kunt u gebruik maken van een upgrade tegen een gereduceerd tarief. 

Nieuw in SPECTRUM

Nu beschikbaar in SPECTRUM: de Nederlandse collectie van Meldorfer steenstrips! Het ongeëvenaarde assortiment steenstrips stelt architecten en designers in staat om met Caparol ieder gevelidee tot in de details te realiseren. Dankzij de veelzijdige en flexibele toepassingsmogelijkheden zijn de Meldorfer steenstrips geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel.

U kunt deze collectie gratis downloaden via de SPECTRUM_cloud.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden