Navigatie overslaan

Inspiration Tour 2021

Gratis interieuradvies met je persoonlijke topstylist

Een interieuradvies van een topstylist of interieurarchitect, gedragen door topmerken uit de woonwereld. Dat is wat Inspiration Tour biedt aan (woon)winkels, consumenten, makelaars, bedrijven en merken. De Inspiration Tour interieuradviesdagen en interieurworkshops zijn ontwikkeld voor innovatieve woonretailers. Deze interieuradviezen worden op locatie gegeven aan de klanten van de (woon)winkel.

Dit jaar is Caparol partner van de Inspiration Tour. Dit betekent dat wij zijn opgenomen in het bestand van merken die een must zijn om tot een goed interieurplan te komen. Wij zijn te vinden op de website van de Inspiration Tour en onze producten en kleuren kunnen worden geadviseerd tijdens één van de vele adviesdagen en workshops door het hele land. De dealers van de merken staan bij dit concept centraal.

Lees meer op de site van Inspiration Tour. 

Bekijk hier het overzicht van Inspiration Tour locaties.

Heb je al een interieuradvies ontvangen en wil je nog meer over onze kleuren weten? Bekijk het overzicht van onze kleurcollecties. Wil je kleurstalen ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@caparol.nl o.v.v. Kleurstalen Inspiration Tour. Wij sturen u de gevraagde kleurstalen dan zo spoedig mogelijk toe.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.