Navigatie overslaan

SPECTRUM_mobile

Live kleuren visualiseren voor een razendsnelle transformatie

Kleurvisualisatie is nu eenvoudiger dan ooit - en sneller! Ontdek deze en andere mogelijkheden van SPECTRUM_mobile. Nu gratis te downloaden voor Android en iOS

Kleurcollecties

In het gedeelte 'Collecties' kun je eenvoudig door diverse Caparol kleurenwaaiers scrollen. Tevens is van elke kleur uitgebreide informatie te vinden over de maakbaarheid in verschillende soorten producten, helderheidsgraad en mengverhoudingen. Naast onze meestgebruikte waaier 3D System Plus, zijn nog twee andere kleurcollecties opgenomen. Overige waaiers zullen in een update worden toegevoegd. 

Kleurvisualisatie: live video

Het onderdeel 'Live video' is de highlight van de app. Realtime kleurvisualisatie in 3D, met één tik op het scherm. Probeer het zelf!

Kleurvisualisatie: foto

Om een foto te bewerken maak je een foto met de camera van je smartphone. Ook kun je een foto uit je eigen fotogalerij kiezen, of één van de voorbeeldfoto's gebruiken (inspiratie). Met één tik op het scherm geef je een andere kleur aan een wand of plafond. De nauwkeurigheid kun je makkelijk instellen met de schuifbalk.