Navigatie overslaan

Voel jij de bui al hangen?

Najaarsactie met gratis paraplu

Is de najaarsdip in aantocht? Welnee. Met de ongeëvenaarde lakken van Caparol wordt ook de herfst een topseizoen. Wordt het een indian summer, dan zit je goed met TriMaXX. De oplosmiddelhoudende lakken van Caparol staan garant voor weergaloos buitenschilderwerk. Niet alleen in september, maar ook daarna. In het TriMaXX-assortiment vind je namelijk ook primers en lakken die bij lage temperaturen uitstekend presteren.

Krijgen we een nat najaar, dan kun je als vakschilder ook nog prima uit de voeten. Voor je binnenschilderwerk zorgen alle Capacryl-lakken voor een probleemloze verwerking en een eersteklas resultaat.

Weer of geen weer, met Capacryl en TriMaXX maak je er een prachtige herfst van. En moet je een keer naar buiten terwijl de bui losbarst, dan heeft Caparol nog een mooie opsteker voor je. Bij twee actieproducten uit het TriMaXX- en/of Capacryl-assortiment krijg je vanaf 9 september een extra grote, sterke en stijlvolle paraplu cadeau. Helemaal gratis*!

Lees hieronder de voorwaarden en ga naar een deelnemende Caparol-groothandel bij jou in de buurt. Aju paraplu!

*Actievoorwaarden

  • De actie is geldig voor alle 2,5 liter verpakkingen TriMaXX Primer, TriMaXX Primer-plus, TriMaXX Satin, TriMaXX Gloss en TriMaXX 4S Gloss én alle 2,5 liter verpakkingen Capacryl Aqua PU Primer, Capacryl Aqua PU Gloss, Capacryl Aqua PU Satin en Capacryl Aqua PU Mat.
  • Mix van bovenstaande producten is mogelijk, keuze uit alle kleuren.
  • Je ontvangt één paraplu gratis bij aankoop van twee verpakkingen van bovengenoemde actieproducten.
  • De paraplu’s zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.
  • Deze actie is geldig van 9 september 2019 tot en met 4 oktober 2019 bij alle deelnemende Caparol-dealers.
  • Actie is met behoud van korting.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden