Navigatie overslaan

Er gebeurde nogal wat in 1969...

Caparol een halve eeuw in Nederland

Neil Armstrong maakte een sprongetje op de maan, Floris reed de Nederlandse huiskamers binnen en in Woodstock brak de wereldvrede uit. Maar de éérste historische gebeurtenis van het jaar vond al op 15 februari plaats. Op die dag zette Caparol zijn eerste stapjes op Nederlandse bodem. De bescheiden nieuwkomer groeide al snel uit tot een volwassen merk, boordevol verfvertrouwen.

Er gebeurt nogal wat in 2019

Een halve eeuw Caparol in Nederland vieren we samen met onze Caparol-ambassadeurs én met devakmensen die elke dag verder bouwen aan ons merk. Via website, nieuwsbrief, Twitter en Facebook blijf je voortdurend op de hoogte van alles wat er rond Caparol gebeurt. In de loop van 2019 staan diverse jubileumacties op het programma, maar ook daarná blijft Caparol je verrassen. Met vernieuwende producten en actuele vakkennis. Met Caparol staat er ook in de toekomst nog wat te gebeuren!

Caparol komt bij je langs om te trakteren

Caparol is 50 jaar in Nederland en dat gaan we vieren! Kom op 15 februari 2019 naar je Caparol-groothandel voor jouw eigen Caparol Jubileum lekkernij. Klik hier voor een locatie bij jou in de buurt.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden