Navigatie overslaan
de perfecte
optelsom
de perfecte
optelsom

Schrobvast klasse 1 én dekking klasse 1?

CapaTex Mat S1+ is de perfecte én duurzame optelsom

Als vakschilder streef je altijd naar het hoogst haalbare. Voor situaties die om een plusje vragen introduceren we CapaTex Mat S1+. Wil je klant een muurverf met schrobvast klasse 1, dan kun je zo’n klus voortaan moeiteloos aan. CapaTex Mat S1+ heeft trouwens ook iets extra’s als het om dekking gaat: niet alleen schrobvast klasse 1, maar ook dekking klasse 1! Wil je naderhand bijwerken? Met CapaTex Mat S1+ doe je het onzichtbaar. Tel daar nog eens bij op dat deze verf niet spettert en het sommetje is compleet.

  • schrobvast klasse 1
  • dekking klasse 1
  • uitstekende verwerking
  • bijzonder goed bij te werken
  • vrijwel ongevoelig voor het zgn. 'schrijfeffect'
  • goed te reinigen, ook bij donkere kleuren

Nieuwe stap naar een duurzamere verfbranche

CapaTex Mat S1+ is een product met vele voordelen en daar kunnen we nu nóg een belangrijk voordeel aan toevoegen. Voor het gehele assortiment binnenmuurverven is inmiddels de overstap gemaakt naar een emmer van gerecycled plastic. Deze emmers zijn antraciet van kleur en grotendeels gemaakt van consumentenafval. Het gebruik van ‘post consumer recyclaat’ (PCR) als grondstof, zorgt voor een aanzienlijke CO2-reductie. Bovendien bespaart iedere 10 liter emmer van gerecycled plastic 0,57 liter aardolie, vergeleken met een verpakking die met nieuw kunststof wordt gemaakt. De hoeveelheid grondstoffen voor de productie van plastic (polypropyleen) uit gerecycled materiaal is een fractie van de hoeveelheid die nodig is voor het vervaardigen van ‘nieuw’ plastic.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden