Navigatie overslaan

Binnenmuurverven

De etiketten van de Caparol binnenmuurverven zijn opgefrist met een vernieuwd design. De etiketten zijn door de heldere vormgeving snel te lezen en geven alle benodigde informatie in één oogopslag. 

Kleurcodering

Voor een snelle oriëntering worden aparte kleuren gebruikt voor de verschillende productgroepen. Deze kleuren worden als hoofdkleur op het etiket gebruikt. De belangrijkste categorieën vindt u hieronder in een overzicht.

Bepaalde producten (zoals Amphibolin en Muresko) zijn al zeer lang een vast onderdeel van ons assortiment en daardoor voor veel klanten direct herkenbaar aan de unieke kleur van het etiket. Daarom is gekozen om deze klassiekers in heel Europa hun ‘eigen’ kleur te laten behouden, zodat ze overal nog steeds direct herkenbaar zijn voor de vakman.

De emmers van de binnenmuurverven zijn standaard wit van kleur. Uitzonderingen hierop zijn de zgn. klassiekers Indeko-plus met een groene emmer en IndekoGeo met een grijze emmer. De deksels zijn zwart met het ColorExpress logo.

Symbolen en logo's

Bepaalde eigenschappen van een product zijn direct te herkennen aan de bijbehorende logo’s en symbolen. Deze logo's geven aanvullende informatie over bijzonderheden aan het product. Bij de binnenmuurverven kunt u de volgende logo’s tegenkomen:

Het ColorExpress-logo geeft aan dat het materiaal op kleur te maken is op een ColorExpress kleurenmengmachine.

Producten met dit logo zijn geschikt om nevelvrij te verwerken met de Nespri-apparatuur.

E.L.F. staat voor Emissionsminimiert Lösemittelfrei. Producten met dit logo hebben een minimale emissie en zijn oplosmiddel- en weekmakervrij.

Dit logo geeft aan dat een product volledig vrij van oplosmiddelen is.

Het EU Ecolabel is het Europese milieukenmerk voor non-food producten en diensten, met als doel om duurzame productie en consumptie te stimuleren. Het keurmerk is erkend door alle landen van de Europese Unie.