Navigatie overslaan

Buitenmuurverven

De etiketten van de Caparol buitenmuurverven zijn opgefrist met een vernieuwd design. De etiketten zijn door de heldere vormgeving snel te lezen en geven alle benodigde informatie in één oogopslag. 

Kleurcodering

Voor een snelle oriëntering worden aparte kleuren gebruikt voor de verschillende productgroepen. Deze kleuren worden als hoofdkleur op het etiket gebruikt. De belangrijkste categorieën vindt u hieronder in een overzicht.

Bepaalde producten (zoals Amphibolin en Muresko) zijn al zeer lang een vast onderdeel van ons assortiment en daardoor voor veel klanten direct herkenbaar aan de unieke kleur van het etiket. Daarom is gekozen om deze klassiekers in heel Europa hun ‘eigen’ kleur te laten behouden, zodat ze overal nog steeds direct herkenbaar zijn voor de vakman.

De emmers van de buitenmuurverven zijn standaard metallic-blauwgrijs van kleur. Uitzonderingen hierop zijn de zgn. klassiekers Amphibolin met een grijze emmer en Muresko met een oranje emmer. Ook bepaalde specialties zoals Duparol kunnen een andere kleur emmer hebben. De deksels zijn zwart met het ColorExpress logo. De voorstrijkmiddelen behouden hun witte emmers (zoals CapaGrund Universal en AmphiSilan Primer).

Symbolen en logo's

Bepaalde eigenschappen van een product zijn direct te herkennen aan de bijbehorende logo’s en symbolen. Deze logo's geven aanvullende informatie over bijzonderheden aan het product. Bij de buitenmuurverven kunt u de volgende logo’s tegenkomen:

Het ColorExpress-logo geeft aan dat het materiaal op kleur te maken is op een ColorExpress kleurenmengmachine.

Producten met dit logo zijn geschikt om nevelvrij te verwerken met de Nespri-apparatuur.

Het Caparol Clean Concept is gebaseerd op moderne en innovatieve technologie van muurverven. Ofwel: langdurig schone en kleurstabiele gevels. Deze techniek is gebaseerd op de fotokatalytische werking van pigmenten en nano-technologie. Vuildeeltjes hechten minder snel aan de verf.

Dit logo is van toepassing op de producten die de ondergrond beschermen tegen aanhechting en vorming van schimmels.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden