Navigatie overslaan

Duurzame producten

Dezelfde premium kwaliteit - maar dan duurzamer

Wij willen innovatieve, hoogwaardige producten met een lange levensduur op de markt brengen die met hun materiaaleigenschappen getuigen van respect voor het milieu en het klimaat en voor de gezondheid en het welbevinden van de mens. Daarnaast willen wij er met onze producten toe bijdragen dat gebouwen hun waarde behouden.

Naar de producten van DAW is veel vraag, omdat ze wat betreft hun kwaliteit en duurzaamheid enkele unieke eigenschappen in zich verenigen. Krachtige gevelisolatiesystemen in combinatie met slijtvaste pleisters en verflagen zorgen dat het energieverbruik van gebouwen zo laag mogelijk blijft. Met alle voordelen van dien voor zowel het milieu als de klant.

De wens naar een schone en gezonde woon- en werkomgeving leidde bij DAW tot de ontwikkeling van een breed palet van verfsoorten en coatings met een minieme emissie en zonder oplosmiddelen. Ook wat de toepassing van de producten betreft zijn er praktische en milieuvriendelijke oplossingen.

Tegelijkertijd hebben we oog voor de invloed van verfproducten op onze leefomgeving. Met innovaties zoals IndekoGeo introduceren we de eerste binnenmuurverf van topkwaliteit met een bindmiddel dat gebaseerd is op herwinbare grondstoffen, dus zónder aardolie. 

Goud dankzij groen

Beits op basis van Camelinaolie

Afval wordt grondstof

Binnenmuurverf op basis van aardappelzetmeel

Afscheid van aardolie

Premium binnenmuurverf zonder aardolie

Conserveermiddelvrij

De klassieker onder de muurverven

Groen denken, groen doen

Gevelisolatie met hennep

Schone gevels

Buitenmuurverven met een zelfreinigend effect