Navigatie overslaan

Minimale emissie en oplosmiddelvrij

Veilig en praktisch

Een van de duidelijkste trends op het gebied van de vormgeving van interieurs in de afgelopen decennia was de overgang naar verf- en laksoorten die het milieu en de gezondheid ontzien. Caparol heeft zichzelf van begin af aan gezien als pionier waar het gaat om technische ontwikkeling, milieubescherming en producten die de gezondheid niet in gevaar brengen – alles ter bescherming van de vakman die ermee moet werken, van de consument en van het milieu. In 1985 bracht Caparol met Indeko-plus een van de eerste soorten binnenmuurverf ter wereld op de markt met een lagere emissie en zonder oplosmiddelen.

Tegenwoordig zijn producten met een lage emissie en zonder oplosmiddelen voor Caparol geen nicheproducten om goede sier mee te maken, maar vormen ze een belangrijk marktsegment met brede toepassingsgebieden. De doelgroep geeft een breed spectrum te zien van mensen die vanwege hun gezondheid extra gevoelig zijn voor bepaalde stoffen, zoals allergiepatiënten of kinderen, tot mensen  die uit principe liever helemaal geen oplosmiddelen willen gebruiken en de voorkeur geven aan verf die met water is te verdunnen.

Conserveermiddelvrij

Een gezonde leefomgeving is voor ons een belangrijke doelstelling. Om eventuele (zeldzame) allergische reacties uit te sluiten heeft de research-afdeling jaren gewerkt aan een volledig conserveermiddelvrije muurverf. Met de nieuwe Indeko-plus hebben we die mijlpaal bereikt. Dat is niet alleen veilig, maar ook héél praktisch: het betekent dat de ruimte waar je schildert gewoon in gebruik kan blijven. Ideaal, bijvoorbeeld voor kantoren, woningen en wachtkamers.

  • Indeko-plus garandeert u de hoogste kwaliteit en dekking, met het laagste verbruik.
  • De ruimte kan gewoon in gebruik blijven.
  • U levert snel en efficiënt een fraai, mat resultaat af.