Navigatie overslaan
the power
of green
the power
of green

Duurzamer handelen

Duurzaamheid als verantwoordelijkheid

Duurzaamheid en energiebesparing vormen in de professionele markt niet meer het exclusieve terrein van idealisten en dromers. Integendeel: bewust omgaan met de leefomgeving en onze natuurlijke hulpbronnen is voor eigentijdse ondernemingen een zakelijk uitgangspunt. Duurzaamheid is voor Caparol geen modieuze luxe, maar een keiharde doelstelling. Het streven naar duurzaamheid is in onze visie niet alleen van belang met het oog op de leefbaarheid van onze natuurlijke omgeving, maar ook in economisch opzicht. We behoren in die ontwikkeling al jaren tot de voorhoede en hebben op dit gebied dan ook veel kennis verworven en toegepast in talloze producten.

Wij hebben als eerste verffabrikant al in de jaren '80 reukarme binnenmuurverven ontwikkeld die geclassificeerd zijn als “Emission Minimised and Solvent Free” (ELF). Dat betekent dat ze probleemloos kunnen worden verwerkt, zonder dat het leidt tot overlast voor de mensen die in die ruimte moeten werken.

Duurzame producten

Duurzame producten

Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Certificering en awards

Certificering en awards

Global Compact

Global Compact

Hier vind je onze certificering op het gebied van duurzaamheid.PDF download (pdf, 341.77 KB)

Bekijk hier de brochure over onze duurzame producten. PDF download (pdf, 2.52 MB)

Meer over duurzaamheid

Wil je weten hoe DAW, het moederbedrijf van Caparol, omgaat met duurzaamheid? Kijk dan op www.dawnederland.nl.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.


* Verplichte velden