Navigatie overslaan

Caparol Academy | On Tour

Seizoen 2018-2019

Grote schildersbedrijven, verfgroothandels…. Vanuit verschillende hoeken kregen wij de afgelopen jaren steeds vaker de vraag om volledige trainingen op locatie te organiseren. Daarom hebben we dit jaar een nieuw element aan onze Academy toegevoegd: de Caparol Academy On Tour. Dezelfde trainingen, maar op een met elkaar af te stemmen locatie; bijvoorbeeld bij uw Caparol dealer. Geen onnodige reistijd, wél de trainingen en kwaliteit zoals u die van ons gewend bent.

Training op maat

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een opleiding? Met een trainingsdag op maat speelt u perfect in op de wensen en het actuele kennisniveau van uw medewerkers. Dit kan bij ons in Nijkerk, bij een Caparol groothandel bij u in de buurt of op een andere geschikte locatie. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, we denken graag met u mee om een geschikte opleiding samen te stellen. Bel ons op 033-247 50 00, mail naar academy@caparol.nl of vraag uw  contactpersoon om meer informatie.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden