Navigatie overslaan

U bent bij ons van harte welkom

Aanmelden

Op dit moment zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor de trainingen van dit seizoen. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden over het nieuwe seizoen.

Opleidingslocatie

Voor het reguliere programma van Academy Classic beschikken wij in Nijkerk over een speciale opleidingsruimte, een compleet uitgeruste praktijkruimte én gratis parkeergelegenheid. U vindt Caparol in het pand van DAW NEDERLAND aan de Koperslager 2 in Nijkerk. Toolbox meetings worden op een nader af te stemmen locatie georganiseerd. Neem hiervoor contact met ons op via academy@caparol.nl. 

Vragen over de Academy?

Heeft u vragen over de inhoud van de opleidingen, data, locatie of organisatie? Bel ons met al uw vragen; wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen.

Voorwaarden

Voor elke opleiding geldt een minimum en maximum aantal deelnemers. Indien het minimum deelnemers niet wordt bereikt, kan een opleiding geannuleerd worden. Dit zal uiterlijk 48 uur van tevoren telefonisch of per e-mail aan u worden doorgegeven. Caparol is niet aansprakelijk voor eventuele kosten die een annulering met zich meebrengt. Bent u zelf verhinderd? Afmelden kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de training. Geef uw afmelding telefonisch door via 033 – 247 50 00 of per e-mail: academy@caparol.nl. Annuleert u niet op tijd, dan brengen wij bij uw afwezigheid € 50,- organisatiekosten in rekening.

Lees hier de volledige algemene voorwaarden van de Caparol Academy. 

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden