Navigatie overslaan

Opstart van Caparol

Magazine voor de (beginnende) schilderondernemer

In 2015 lanceerden wij voor het eerst Opstart Magazine, speciaal voor de (startende) schilderondernemer. Na het succes hiervan presenteren wij nu met trots de tweede editie van ‘Opstart’. Voor jezelf beginnen met een schildersbedrijf is een hele stap waar moed voor nodig is. Maar ook als je al een tijdje als zelfstandige aan het werk bent, moet je je kennis up-to-date houden. Want ondernemer zijn vraagt veel van je: hoe moet je omgaan met de belastingdienst, hoe kom je aan opdrachten, met welke producten ga je aan de slag?

Opstart is samengesteld en geschreven door een team van professionals en staat boordevol tips, interessante interviews en handige artikelen om de schilder op weg te helpen in de branche. Zo wordt aandacht besteed aan het opstellen van een gedegen technisch advies, worden tips gegeven over veiligheid tijdens het werk en vertelt één van onze verftechnisch adviseurs over het behandelen van vloeren in de praktijk. Maar ook worden verschillende professionals uit de schildersbranche aan het woord gelaten over wat voor hun het verschil maakt in het vak. Want of je nu startende ondernemer bent of al ervaring hebt in het schildersvak, vakkennis is voor iedereen belangrijk en delen we daarom graag.

Kortom: een compleet kennis-magazine om je als schilder een goede opstart en voorsprong te geven. Caparol Opstart informeert en inspireert. 

Dit complete, eenmalige magazine is nu aan te vragen via info@caparol.nl. 

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.