Navigatie overslaan

Kleuradvies

Wij helpen u graag met een uitgebreid kleuradvies

Een betrouwbare, levensechte kleurvisualisatie biedt zowel de opdrachtgever als de architect en de schilder extra houvast. De experts van Caparol helpen u graag met het uitwerken van een uitgebreid kleuradvies.

Caparol maakt het eenvoudig om zo’n kleurvisualisatie zelf uit te voeren met het kleurprogramma SPECTRUM. Voor grotere projecten is het uiteraard ook mogelijk om de experts van Caparol een uitgebreid kleuradvies te laten maken. Voor onder meer woningen, scholen en kantoorgebouwen maken we regelmatig kleuradviezen. 

Voor de ontwikkeling van een persoonlijk kleuradvies wordt rekening gehouden met onder andere de volgende zaken: omgevingsfactoren zoals bebouwing, natuur en bevolking; bouwstijl, bouwjaar en gebruik van het gebouw en het eerder opgemaakte technisch advies.

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het gebouw bieden wij u:

  • voor kleinere objecten: advies ter plaatse in overleg met de accountmanager, eventueel met behulp van het kleurprogramma SPECTRUM
  • voor binnenruimtes en grotere objecten: uitgebreid kleuradvies op speciaal papier met stalen en eventueel presentatie op ons kantoor in Nijkerk


Techniek
Voor een realistische weergave worden bouwtekeningen of foto's bewerkt en door gespecialiseerde medewerkers ingekleurd in Photoshop. Met behulp van een speciaal gekalibreerde printer is het mogelijk om de gebruikte kleuren realistisch weer te geven op papier.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden