Navigatie overslaan

Akoestisch schilderij

Verrassende oplossingen, uitstekend akoestisch effect

Te veel of ongewenste galm en geluid in een binnenruimte kan ertoe leiden dat men zich in een ruimte niet prettig voelt, elkaar verstaan wordt moeilijk. Een aangename akoustiek is van belang voor het individuele welbevinden en het concentratie- en leervermogen. Opdrachtgevers zoeken voor hun geluidsprobleem een oplossing, die tevens in ‘no time’ eenvoudig en zonder wezenlijke veranderingen in de desbetreffende ruimte kan worden gerealiseerd.

Melapor Picture

Melapor Picture is een akoestisch schilderij en biedt uitstekende absorptie-eigenschappen en een uiterst duurzaam en eenvoudig schoon te maken oppervlak. De panelen worden geleverd in een klassiek aluminium frame en worden gedrukt met UV-bestendige inkt. U bent verzekerd van een rijke beeldkwaliteit met hoge helderheid en kleurweergave.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden