Navigatie overslaan

Geluidsabsorberende elementen

Voor een betere akoestiek

De akoestische elementen “Melapor” uit melaminehars bieden met hun geringe gewicht alle denkbare toepassingsmogelijkheiden, om als deelvlakken geluid te absorberen en om visueel voor een fraai en vrolijk resultaat te zorgen. De Melapor elementen zijn in verschillende vormen beschikbaar en kunnen met een verflaag in alle kleuren worden afgewerkt. Het akoestische systeem kan eenvoudig direct op de ondergrond gelijmd of met draadsystemen bevestigd worden. 

CapaCoustic Melapor

Met CapaCoustic Melapor kunt u van een betere geluidskwaliteit en een vertrouwelijke sfeer verzekerd zijn, waarin mensen elkaar goed kunnen verstaan, het zij om geconcentreerd te kunnen leren, werken of om simpel te genieten.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden