Navigatie overslaan

Muurverven zonder overspray spuiten

Buitengewoon veelzijdig

Als schilder lever je een optimaal resultaat door vakmanschap te combineren met eersteklas producten en geavanceerde werkmethoden. Onzekere factoren en onaangename verrassingen kunt u niet gebruiken. Een goede samenwerking met de leverancier van uw verfsysteem is dan ook een voorwaarde voor succes. De verfspuitsystemen van Caparol laten zien hoe producten van topkwaliteit en actuele kennis elkaar versterken.

Met een verfspuitsysteem werkt u professioneel en efficiënt. U bespaart tijd en loonkosten en dat biedt zowel de schilder als de opdrachtgever belangrijke voordelen. Een hoger rendement, minder nadelige gezondheidseffecten voor de vakman en minder belasting voor het milieu. Daarom kies je voor Nespri.

Nespri producten

Machinetechniek

Hulp en instructie

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden