Navigatie overslaan

Hulp en instructie

Heeft u interesse in de aanschaf van een Nespri apparaat of specifieke vragen over de toepassing van onze producten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, wij staan u graag te woord!

In de volgende video's gaan we in op de belangrijkste vragen over Nespri en laten we zien hoe je met Nespri optimale resultaten kunt behalen. Hier vindt u praktische tips en trucs - van inbedrijfstelling tot gebruik en reiniging van het apparaat. Bij overige vragen met betrekking tot het gebruik van de machine of bij problemen met de werking van het apparaat, kunt u contact opnemen met onze technische afdeling via 033-247 50 00 of stuur een e-mail naar techniek@dawnederland.nl.

Sneller. Efficiënter. Gezonder.

Nespri how-to: probleemoplossing

Nespri how-to: toepassing

Nespri how-to: reiniging

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.