Navigatie overslaan

All-rounders op het hoogste niveau

Ons assortiment CapaTex producten

Wanden en plafonds zijn bepalend voor de visuele indruk en de sfeer van iedere ruimte. Vakmensen stellen dan ook stevige eisen aan een binnenmuurverf. De verf moet afdoende bescherming bieden en tegelijkertijd de uitstraling bieden die de gebruiker van de ruimte voor ogen heeft. Met het CapaTex-assortiment hebt u die veelzijdigheid en kwaliteit altijd in huis.

Binnenmuurverven: sterk, mooi en veelzijdig

CapaTex muurverven passen perfect in onze traditie om de vakman te voorzien van een product dat tot in de details geschikt is voor specifieke omstandigheden. Voor welke CapaTex binnenmuurverf u ook kiest, ondersteund door een weloverwogen advies van Caparol gaat u altijd vol vertrouwen aan het werk. U levert een opvallend mooi resultaat af, waar uw opdrachtgever nog jarenlang plezier van heeft.

Een oppervlak dat met CapaTex is afgewerkt, laat zich keer op keer snel en grondig schoonmaken. Alle CapaTex muurverven zijn bestand tegen kleurloze desinfecterings- en reinigingsmiddelen die met water te verdunnen zijn. Met het eindresultaat dat u als vakman aflevert, komt u dus óók over een aantal jaren nog uitstekend voor de dag. Bovendien heeft een muur die langer schoon blijft een langere onderhoudscyclus.

Perfect voorbehandelen met de roller

Het is altijd een lastige en tijdrovende klus om transparante voorstrijkmiddelen met de roller te verwerken. Vloeroppervlakken,plinten, ramen en vensterbanken moeten altijd zorgvuldig worden afgeplakt. Ondanks deze voorbereidende inspanningen blijft het lastig deze producten netjes en zonder spetters en druipsporen te verwerken. Met het nieuwe product CapTex Fix ThiX blijft alles wél netjes schoon!

Door de ingebouwde thixotropie van het materiaal blijft het beter tussen de vezels van de roller zitten en druipt het er niet af. Bij contact met de ondergrond hecht het zich direct vast en door de interne samenhang loopt het materiaal niet langs de wand naar beneden. Door deze eigenschappen blijft het materiaal, bijvoorbeeld bij de behandeling van een plafond, daar waar het hoort: in de roller en in de ondergrond en niet op de vloer of nog erger op je hoofd of in je nek.

Voorbehandelen

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden