Navigatie overslaan

Luchtzuiverende muurverf

Een gezonder en schoner binnenklimaat met CapaSan activ

Bij Caparol maken we de wereld graag mooi, maar daar laten we het niet bij. We kijken naar álle effecten van onze producten. Zo kan een innovatieve muurverf zorgen voor een beter binnenklimaat. Daardoor woon en werk je prettiger.

Voor de meeste mensen speelt het leven zich voornamelijk binnenshuis af. Alle reden om aandacht te hebben voor de kwaliteit van lucht in het interieur. Al jaren draagt CapaSan activ in talloze woningen, kantoren en andere ruimtes actief bij aan een gezonder binnenklimaat. Iedere dag opnieuw. CapaSan activ is een matte, luchtzuiverende muurverf met fotokatalytische werking. Daarnaast vermindert het speciale oppervlak de overlast van bijvoorbeeld tabaksrook en kooklucht.

CapaSan activ

  • zuivert de lucht in kamer en kantoor
  • 70% reductie van formaldehyde na 7,5 uur en ruim 95% na 24,5 uur
  • reduceert de geur van tabaks- en kooklucht
  • vrij van oplosmiddelen
  • mat eindresultaat

CapaSan activ is een topklasse binnenmuurverf zonder oplosmiddelen en weekmakers. Een keuze voor CapaSan activ zadelt de vakman niet met een extra uitdaging op. Het product is makkelijk te verwerken en eenvoudig op kleur te brengen met minerale pigmenten.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden