Navigatie overslaan

Zeer goed te reinigen matte muurverf

Intensieve bescherming voor zwaar te belasten oppervlakken

PremiumClean en PremiumColor stellen u in staat schone en duurzame wanden tot stand te brengen in bijvoorbeeld onderwijs, zorg en openbare gebouwen. Als matte muren langer schoon en in goede staat blijven, levert dat een langere onderhoudscyclus op!

PremiumClean - bij hoge hygiënische eisen

Tot voor kort was het alleen met glanzende of zijdeglanzende muurverven mogelijk om een duurzame én eenvoudig te reinigen wand te realiseren. Caparol PremiumClean is sinds 2010 de eerste matte muurverf die zulke eigenschappen wél heeft. De verf is bestand tegen alle kleurloze desinfecterings- en reinigingsmiddelen die met water verdunbaar zijn. Hierdoor worden geheel nieuwe mogelijkheden geboden om duurzame wandoppervlakken te creëren.

Op PremiumClean kunnen huishoudelijke vervuilingen zoals rode wijn, ketchup, koffie, maar ook watergedragen viltstift of schoenpoets probleemloos worden verwijderd zonder reinigingssporen na te laten. Na het reinigen glimt de muur niet op. Alle kleurloze in water oplosbare reinigingsmiddelen kunnen gebruikt worden, voor de zekerheid wel op een verborgen plekje een test uitvoeren en altijd naspoelen met schoon water. Het intensief reinigen is al na minimaal 14 dagen drogen van de verflaag mogelijk.

  • met water te verdunnen, milieusparend en reukarm
  • ongevoelig voor vuilaanhechting
  • zeer goed te reinigen
  • bestand tegen met water te verdunnen desinfecteer- en huishoudreinigingsmiddelen


Meer info

PremiumColor - voor intensieve kleuren

Waar voorheen een zijdeglanzende, bindmiddelrijke muurverf toegepast moest worden om het zogenaamde schrijfeffect en de pigment afgifte te vermijden, kan er nu ook voor een matte wandafwerking gekozen worden. Niet alleen de hogere belastbaarheid, ook de hogere kleurintensiteit en de fraaie matte uitstraling maken PremiumColor tot een absoluut topproduct.

PremiumColor is een hoogwaardige toplaag voor oppervlakken die geschilderd zijn met Indeko-plus in donkere en intensieve kleuren. Deze wandafwerking is hoog belastbaar, zeer goed te verwerken en oplosmiddelvrij. 

  • mat
  • milieusparend, reukarm
  • zeer goed bij te werken
  • oplosmiddelvrij
  • waterverdunbaar


Meer info

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden