Navigatie overslaan

Decoratieve afwerkingen voor interieurs

Technieken voor een stijlvolle metamorfose

In onze dichtbevolkte leefomgeving stellen we hoge eisen aan de ontwerpers van woningen, kantoren en openbare gebouwen. Die eisen gaan verder dan de primaire functie van het gebouw. Ook de esthetische, sociale en economische kwaliteiten van een gebouw dragen bij aan de waarde.

Individuele en hoogwaardige vormgeving van woningen en interieurs vraagt naast designvaardigheden ook ideeën en producten. Caparol presenteert op dit gebied nieuwe, creatieve producten en technieken om iedere ruimte een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan. De producten zijn in het algemeen makkelijk te verwerken en bieden de ontwerper en verwerker ruimschoots de gelegenheid om aan het interieurontwerp een persoonlijke touch toe te voegen.

Zo kan met Calcino Romantico een robuuste betonuitstraling worden gecreëerd, terwijl de metallic afwerkingen van Caparol door breking van licht op accentoppervlakken in interieurs bijzonder krachtig werken. Verder behoren ook meerkleurige wandafwerkingen, spaantechnieken en moderne types wandbekleding met nieuwe patronen tot de mogelijkheden.

Of je nu naar wandafwerkingen kijkt als architect, opdrachtgever of schilder, de decoratieve producten van Caparol bieden zowel esthetisch als functioneel vrijwel eindeloze mogelijkheden.

Metallic muurverven

Metallocryl, CapaGold, CapaSilber

Fluweelachtige spaantechnieken

StuccoDecor di Perla, Stucco Eleganza

Marmer- en betonlooks

StuccoDecor di Luce, Calcino Romantico

Transparante afwerkingen

DecoLasur, ArteLasur, ArteLasur Color, ArteVelvet

Chips afwerkingen

VarioChips, VarioPutz

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.