Navigatie overslaan

Klassieke, meerkleurige chipsafwerkingen

VarioChips

Capadecor VarioChips is een klassieke en decoratieve meerkleuren wandafwerking met chips voor toepassing binnen, bijvoorbeeld in trappenhuizen en gangen. Door de economische verwerkingstechniek en bijzondere eigenschappen is het een ideale muurafwerking bij renovaties en nieuwbouw op bijvoorbeeld glasvezelweefsel, rauhfaser, etc.

VarioChips wordt verspoten met een vlokkenpistool en wordt gebruikt in combinatie met VarioColl als inbeddingslaag en afgewerkt met een transparante matte of zijdematte vernislaag VarioFinish. De chips zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en kunnen aangevuld worden met speciale glimmerchips voor een bijzonder effect. Door diverse kleuren te combineren ontstaat een levendig geheel dat een uniek karakter geeft.

  • Verkrijgbaar in 15 dessins met chipsgrootte 3, in 6 dessins met chipsgrootte 5 en 4 verschillende glimmerchips
  • Beschikbaar in 5 kg verpakking

VarioPutz

Capadecor VarioPutz is een meerkleurige, mineraal aandoende wandafwerking voor toepassing binnen. VarioPutz is zeer goed te reinigen en daardoor uitstekend geschikt voor wanden in kantoren, gangen, trappenhuizen, etc. Als ondergrond wordt een laag Putzgrund 610 aangebracht in een op de eindafwerking afgestemde kleur. 

  • Verkrijgbaar in 17 verschillende dessins, waarvan een aantal met glimmerchips
  • Beschikbaar in 12½ kg verpakking

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.