Navigatie overslaan

Verantwoorde en betrouwbare bescherming van houtwerk

Watergedragen grondverven

Voor de professionele schilder is hechting van cruciaal belang. De onmisbare basis voor een eindresultaat van hoge kwaliteit. Maar ook een voorwaarde voor efficiency. Kun je niet blindelings vertrouwen op de hechting van je grondlaag, dan komt uiteindelijk je bedrijfsresultaat in gevaar. Als je volgens plan wilt dóórwerken, kies je voor een primer die zijn sporen heeft verdiend en zijn kwaliteit heeft bewezen.

Wij introduceerden al in 1973 de eerste volwaardige, watergedragen lakverf. Die voorsprong hebben we nog steeds. Capacryl Aqua UniPrimer is met afstand de meest veelzijdige en meest betrouwbare watergedragen grondverf. Hechtkracht van het zuiverste water. 

Watergedragen lakken

Vakmensen zijn kieskeurig als het gaat om watergedragen lakken. Terecht, want voor de schilder draait het vóór alles om een probleemloze verwerking en een eersteklas resultaat. Capacryl neemt alle twijfels over watergedragen lakproducten weg. Wat de omvang en de omstandigheden ook zijn, met Capacryl bent u verzekerd van topkwaliteit. U levert een afdoende bescherming voor deuren, kozijnen en ander houtwerk, terwijl u tegelijkertijd het milieu ontziet.

 

Een stijlvolle afwerking

Met de lakken van Capacryl zet u de kroon op het werk. De kwaliteit die aansluit bij uw vakmanschap vindt u in Aqua PU Satin en Aqua PU Gloss. En onlangs heeft Capacryl aan dat topassortiment een nieuw product toegevoegd: Aqua PU Mat. Alle lakken van Capacryl vloeien en dekken uitstekend en staan garant voor eenvoudig en efficiënt werken.

Kijk in de brochure voor het complete overzicht van producten voor houtbescherming.

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.