Navigatie overslaan

"Hechtkracht is van levensbelang. Maar lekker eten ook."

Lieuwe Osinga van Osinga Schilders Leeuwarden over Capacryl Aqua UniPrimer

"De hechtkracht van verf is heel belangrijk, maar de voorbehandeling ook. Goed ontvetten, mooi lichtjes opschuren en daarna Capacryl Aqua UniPrimer. Kijk, dán heb je een fantastische hechting! Overigens ben ik ook héél erg gehecht aan mijn vriendin. 't Is maar dat je het weet."

"In herberg De Sevenster in Snakkerburen hebben wij veel gedaan met Capacryl Aqua UniPrimer. We hebben daar een kleurrijk project gedaan en UniPrimer kun je direct op kleur even opzetten, kleine dingen aanpassen, fantastisch! We gebruiken 'm ook vaak in kerken, als we heel hoog moeten zijn. Want hij is zó flexibel. Ik vergelijk hem wel eens met een vloeibare acrylkit – omdat hij niet openscheurt. We hebben net een kleine klokkentoren gedaan in de binnenstad. Dat gaat goed, hij is taaier en blijft veel beter zitten dan een alkyd. In míjn ogen is Capacryl Aqua UniPrimer ook kleurvaster. Op twintig meter hoogte is bescherming belangrijker dan glans."

"Oók belangrijk: Capacryl Aqua UniPrimer heeft nog een navloeiing. Daardoor hebben wij minder werk. Ken je die vulgrondverven, die je vroeger had? Als je Capacryl Aqua UniPrimer in twee lagen opzet, is ‘ie nagenoeg net zo dik als zo’n vulgrondverf. Echt, hij blijft staan als een oude grondverf. Dat vind ik heerlijk!"

"Capacryl Aqua UniPrimer, ik zou bijna niet meer zonder kunnen. Hij staat altijd in twee kleuren in de bus. RAL 9010 en 9001. Die twee zijn zo mooi gepigmenteerd en ze vloeien ook nog steeds. Dat is fijn als er bijvoorbeeld een timmerman bezig is, die zegt: "Hé, ik heb een paar glaslatten...". Je zet de UniPrimer erop nog geen tien minuten later plaatst hij alles weer. Lekker snel, goede hechting, mooie vloeiing, wat wil je nog meer?"

Caparol Newsletter - Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Vanaf nu kunt u zich laten informeren over alle actuele thema's via onze digitale Caparol newsletter! Productinnovaties, beursinformatie, wetenswaardigheden en nog veel meer uit de wereld van Caparol krijgt u direct in uw inbox.

Uw gegevens

Ja, ich wil vanaf nu de gratis Caparol-Newsletter ontvangen. Ik kan mijn aanmelding te allen tijde stopzetten d.m.v. de link onder de nieuwsbrief.

* Verplichte velden